Om vaccinpriser.se

Vaccinpriser.se startades under hösten 2013 för att skapa en bättre inblick i hur stora prisskillnaderna är mellan olika vaccinationer. Genom att tillhandahålla prisuppgifter på olika vaccin vill vi förenkla för dig att hitta de lägsta och billigaste vaccinpriserna i Sverige. Vi hjälper även till att hitta vaccinationsmottagningar nära dig.

Vaccinpriser.se inkluderar information om vaccinationsmottagningar i Sveriges större städer. För närvarande kan du hitta billiga vaccinationer i Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Helsingborg, Linköping, Lund, Malmö, Norrköping, Södertälje, Stockholm, Umeå, Uppsala, Varberg, Västerås, Örebro med flera.

Förutom kostnader för olika vaccinationer erbjuder vi kontaktuppgifter till mottagningarna. Allt för att du enkelt ska kunna ta kontakt med den vaccinationsmottagning som passar dig bäst och lätt hitta dit.

All information på Vaccinpriser.se kommer direkt från de vaccinationsmottagningar vi listar, från FASS, upplysningstjänsten 1177 och andra relevanta informationskällor. Uppgifterna ändras ofta och blir därför ibland inaktuella. Ifall du ser att vi har felaktiga uppgifter någonstans, kontakta gärna oss.

Kontakta oss